Oldalak

2011. szeptember 6., kedd

World Travel Awards díj a Lufthansának

A több mint 213 ezer iparági szakértőből álló független zsűri ismét a Lufthansát választotta Európa vezető légitársaságává a díjra jelölt több mint 5000 utazási iroda, úti cél és szervezet közül. Az értékelés során az üzleti működés minden aspektusát figyelembe vették, az összteljesítményt, a termékfejlesztést, az innovációt, a kreativitást és az ügyfélelégedettséget is beleértve.

Az iparág minden idők egyik legviharosabb időszakát élte az utóbbi 12 hónapban, de a Lufthansa egyike volt azon márkáknak, amelyek növelték árbevételüket, fenntartották kivételes ügyfélkiszolgálási színvonalukat és bővítették piaci részesedésüket a gyengélkedő versenytársakkal szemben. Ezért ítéltük a World Travel Awards ’Európa Vezető Légitársasága’ díját a Lufthansának – nyilatkozta Manon Han, a World Travel Awards alelnöke.

A díj a Lufthansa nemzetközi profilját tükrözi: a társaság 110 célállomást szolgál ki 37 európai országban.

A Lufthansa Csoport egy másik tagja is díjat kapott: a Swiss International Air Lines érdemelte ki a Legjobb Európai Business Class osztálynak járó díjat. A zürichi székhelyű légitársaság éppen most fejezte be 25 interkontinentális járatán az új Business Class osztály kialakítását.

A Lufthansa mintegy 32 ezer új ülést szerel be rövid és közepes távolságokon közlekedő flottája több mint 180 repülőgépén. Ezenkívül újraindítja FlyNet szélessávú vezeték nélküli internetszolgáltatását. A nagy távolságú járatok utasai külön szolgáltatás keretében csatlakozhatnak WLAN eszközeikkel a FlyNetre.

A Lufthansa nem csak Európa vezető légitársasága, hanem a legnagyobb európai A380-as flotta üzemeltetője is egyben.

Forrás: turizmus.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése