Oldalak

2011. szeptember 21., szerda

Újabb repjegyes szédelgő a láthatáron

Utazás irodák figyelmét kívánja felhívni egy repülőjegyes szélhámosra a BRFK Kommunikációs osztálya. A honlapjukon közzétett közlemény szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitánysága csalás bűntettének elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy nő ellen, akinek a fényképét is közlik.

A kapitányság egyben kéri, hogy akinek a sérelmére a képen látható illető hasonló bűncselekményt követett el, hívja a 231-3400/187 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 7.30-16.00, p:7.30-13.30), a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a nő megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy több esetben repülőjegy vásárlás céljából készpénzt csalt ki a sértettektől. A nő sem a repülőjegyet, sem a készpénzt nem adta vissza a sértetteknek.

Információink szerint egyébként a www.police.hu honlapon látható személy több utazási irodát is megkeresett már, hogy „utasai” számára repülőjegyeket foglaltasson.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése