Oldalak

2011. szeptember 8., csütörtök

Idén is lesz közvetlen charterjárat Thaiföldre

A 2011/12-es téli szezonra külön katalógusban jelentette meg thaiföldi árualapját a Best Reisen. 2011. december 22-én indul Budapestről közvetlen Bangkok- Phuket charterjáratuk, amely 12 nap/10 éjszakás és 13 nap/11 éjszakás turnusokban közlekedik a tél folyamán. Emellett a Qatar Airways menetrendszerinti járatain 7 éjszakás programokat is kínálnak.
A Thaiföldi Üdülések 2011/12 Tél- Tavasz programfüzetben gazdag szálloda- és úttípus választék várja az utasokat: klasszikus üdülések, körutazások és Bangkokkal kombinált túrák mellett Phuket-Koh Samui üdülés kombinációk is találhatók újdonságként. Pattaya, Phuket, Koh Samui, PhiPhi, HuaHin, KohChang, KohLanta, Krabi üdülőhelyei ismét helyet kaptak a kínálatban. Kiemelt hotel Pattayán a Jomtien Palm Beach****, Phuketen pedig a GracelandResort**** szálloda. Utóbbiban minden utasnak deluxe kategóriájú szobát biztosít az iroda. Az exkluzív helyeket keresőknek ajánlja a KohPangan SanthiyaResort***** üdülőszállodát, valamint új programként kirándulást a Khao Sok Nemzeti Parkba, akár 1 vagy 2 napos időtartamban.

Továbbra is lehetőség nyílik csak repülőjegy foglalásra mind a menetrendszerinti, mind pedig a charterjáratokon. A tavalyi évhez hasonlóan telepített magyar nyelvű idegenvezetést biztosítanak a körutazások alatt, Pattayán, Phuketen és Koh Samuin az üdülésekhez, valamint magyar nyelvű transzfer asszisztencia várja az utasokat Bangkokban.

A prospektusban helyet kaptak kuriózumnak számító délkelet- ázsiai körutazások is: Kambodzsa, Vietnám, Hong Kong, Malajzia, Laosz, Bali és Myanmar 2-4 éjszakás rövid körutazásai Pattaya, Phuket és Koh Samui üdülőhelyeken történő üdüléssel kombinálhatók.

A Thaiföldi Üdülések 2011/12 Tél- Tavasz katalógus ajánlataira előfoglalási akciót hirdetett meg az iroda, kedvezményeket ad a katalógusárakból, illetve grátiszként ingyenes reptéri parkolást biztosítanak Budapesten az utazás teljes időtartamára.

forrás: turizmus.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése