Oldalak

2011. szeptember 15., csütörtök

Már elérhető a Germanwings 2012-es nyári menetrendje

Az előrelátó utazók már most megtervezhetik jövő nyári utazásaikat, hiszen a Germanwings 2011. szeptember 14-én 18 órától hozzáférhetővé tette 2012-es nyári menetrendjét, amely már foglalható a http://www.fapados.hu/ weboldalon. A német diszkont légitársaság új útvonalakat is kínál utasainak, ugyanakkor jelentősen növeli a már meglévő repülőjáratok gyakoriságát.

A német diszkont légitársaság elsősorban a német fővárosba tartó járatok számát emelte meg jelentősen. A Germanwings így a jövőben az eddigi napi nyolc járat helyett heti 46 alkalommal közlekedtet majd járatokat a Köln/Bonn-Berlin útvonalon. Stuttgartból a korábbi heti 30 helyett heti 42 – napi 7 – járat szállítja az utasokat Berlinbe, amely 40%-os emelkedést jelent.

A jövő nyári menetrendben a Germanwings új célállomásokat is kínál. Priština-ba Stuttgartból, Düsseldorfból, Münchenből, Hamburgból, Köln/Bonnból, Frankfurtból, Berlin-Schönefeldről és Hannoverből lehet majd eljutni. Ezen kívül a Köln/Bonnból és Stuttgartból elérhető járatok számát is megemeli a Germanwings. Köln/Bonnból a Dublinba, Edinburgh-ba, Prágába, Barcelonába és Zürich-be, míg Stuttgartból a Moszkvába és Budapestre tartó járatok közül áll majd lényegesen nagyobb választék az utasok rendelkezésére. Hannoverből pedig a szicíliai Catania-ba járnak majd gyakrabban a Germanwings repülőgépei. A légitársaság számos útvonalon a már meglévő esti járatokon kívül további reggeli járatokat is kínál majd, így pl. az üzleti utasok hatékonyabban, éjszakai szállás foglalása nélkül tudják külföldi üzleti ügyeiket intézni.

A Germanwings fennállásának 10. jubileumi évében, 2012-ben összesen több mint 10 millió ülőhelyet kínál. A német diszkont légitársaságot 2002. októberében alapították és azóta sikeresen fejlődik. A Germanwings kölni menedzsmentje biztos abban, hogy 2012-ben a diszkont légitársaságok piacán a Germanwings rendelkezik a legjobb kínálattal. A Köln/Bonnból, Stuttgartból, Berlinből, Hannoverből és Dortmundból induló járatok legvonzóbb kínálatát tartalmazó menetrenden kívül a Germanwings a diszkont légitársaságok között kiemelkedő fedélzeti szolgáltatást is nyújt.

A fiatal Airbus A319-es típusú repülőgépek első tíz sorában a „Best Seat” (Legjobb Ülőhely) elnevezésű szolgáltatásnak köszönhetően rendkívül tágas hely áll az utasok rendelkezésére. Kiváló á la carte kiszolgálás, lefoglalható középső ülés a maximális kényelemért, a Lufthansa Miles & More törzsutas programjában való tagság, és nem utolsó sorban a világszerte egyik legjobb légitársasági honlapja jellemzi a Germanwings vonzó kínálatát. A légitársaság emellett további speciális szolgáltatásokkal kedvez az üzleti utasoknak, családoknak, sportolás céljából utazóknak vagy egyedül utazó gyerekeknek. A Germanwings járatai a Lufthansa Légitársaság járataival kombinálhatók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése