Oldalak

2011. március 31., csütörtök

Királyi hasonmások kerestetnek – 1 évig érvényes ingyenes utazás a nyeremény

Az easyJet – hogy méltóképp megünnepelje az április 29-ei királyi esküvőt – Európa legjobb Kate és Vilmos herceg hasonmását keresi. Az Európa egyik legjobban lefedett hálózatával rendelkező fapados légitársaság igyekszik a királyi esküvői lázat terjeszteni a kontinensen, versenyre hívva minden embert. Bárki, aki úgy véli, hogy ők az a pár, akik legjobban hasonlítanak Kate Middletonra és Vilmos hercegre feltölthetik fényképüket, hogy esélyesek legyenek a királyi esküvői ceremónián részt venni. 10 szerencsés pár fog Londonba repülni a végső versenyre és fogja megtekinteni a ceremóniát. A legszerencsésebb párost Kate és Vilmos hasonmásává koronázzák és 1 évre szóló ingyenes utazási lehetőséget nyernek az easyJet járatain.

Paul Moore, az easyJet kommunikációs igazgatója szerint „a királyi esküvői láz nem korlátozódik kizárólag az Egyesült Királyságra, hiszen 300 millió európai él 1 órányi autóútnyira az egyik easyJet repülőtértől, így bármelyik légitársaságnál több látogatót tudunk Londonba utaztatni a nagy eseményre. Ez egy szórakoztató verseny, hogy egy szerencsés pár 1 évre szóló ingyenes utazási lehetőséget nyerjen az easyJet járatain.”

A versenyre a http://www.ilooklikearoyal.com/ oldalon lehet jelentkezni egyszerűen egy fénykép feltöltésével a versenyző párról 2011. április 10 –ig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése