Oldalak

2012. október 26., péntek

Ferihegy 1 vendégeket fogad

Nyílt nap keretében mutatkozott be a Ferihegy 1-es terminálból kialakított rendezvényhelyszín október 25-én. Az utazási irodák, rendezvényszervezők és a sajtó képviselői bejárhatták a szebb napokat is megélt terminál vendégtereit. 


Az Airport Event Center üzemeltetésére létrehozott konzorcium (a Budapest Airport, egy rendezvényszervező, egy catering és egy rendezvénytechnikai cég együttese) megmutatta, hogyan néznek ki a terek konferenciára, gálavacsorára vagy éppen workshopra berendezve.  

A helyszínen megtudtuk, hogy, bár az épület méretei többet is megengednének, 1000 személyben maximálták a rendezvények lehetséges létszámát. A rendezvényhelyszínnek igazán különleges és látványos épületben szabadjára engedhetik fantáziájukat a megrendelők, hiszen például a régi check-in pultokat is igénybe lehet venni, ha valaki kitalál nekik egy funkciót egy délutánra, vagy egy estére.

Örvendetes, hogy a műemléki védelem alatt álló régi terminálépület hasznos funkciót kapott. Ugyanakkor meg kell jegyezni azt is, hogy minden másnál hasznosabb volna a Malév kiesése előtti repülőtéri forgalom visszaállítása.  Akármilyen felkapott és népszerű helyszínné is fejlődik az Airport Event Center, az eddigi tapasztalatok igazolják: egy nagy költségvetésű hollywoodi film forgatási napja sem tud többet hozni, mint egy erős nap a terminál korábbi, "klasszikus" üzemelése alatt, amíg a diszkont légitársaságok bázisa volt. 




Forrás: turizmus.com

1 megjegyzés:

  1. Jo, hogy az eredeti allomas epulet ujra eletre lett kelltve.
    Persze eletkepessege nagyban novekedne ha a fennti sorok fogalmazoja kulonbozo nyelvekbol osszeszarkazott zagyvasag helyett tisztan magyarul vagy teljesen masnyelven irna.
    A fennti nyelveszeti formenyv nemcsak a szerzo muveletlen szellemi szegenyseget de az allomasepulet vezetosegenek a korlatozottsagat is jelzi.
    Aggaszto, hogy a kozep es felso oktasunk ilyeneknek erettsegi bizonyitvanyt es egyetemi diplomakat adogatott.

    Kozoktatasi Miniszterunk!, remelhetjuk az kozoljovoi orvoslast?

    Hazafias udvozlettel,

    FaSzegyy Nimrod Attila

    VálaszTörlés