Oldalak

2012. október 25., csütörtök

2013 májusától az airberlin naponta két járatot indít Berlinbe

Ismét bővíti az airberlin a Budapest és Berlin közötti menetrendet. 2013. május 6-tól az airberlin hétfőtől péntekig naponta két járatot indít Berlinből Budapestre. Ehhez jön még további egy-egy járat kedd és csütörtök este. Ezzel az airberlin munkanapokon lehetővé teszi a kora reggeli és a késő esti órákban az ingázást Budapest és Berlin között.

Szombatonként az airberlin egy járatot indít Berlinből Budapestre, ezzel egészítve ki a Budapestről Berlinbe irányuló összeköttetést. A vasárnapi menetrend változatlan marad: továbbra is egy járat indul Berlinbe és kettő járat indul Berlinből Budapestre.

Optimalizálták a járatok időpontját is. A Budapest és Berlin közötti összeköttetés kezdettől fogva kiválóan működik. Ez már a második járatsűrítés, mióta idén februárban felvettük menetrendünkbe ezt a szakaszt.
A nyári menetrend indulása óta különösen az üzleti céllal utazók számára kínálnak optimális járatindulási időpontokat, valamint számos csatlakozási lehetőséget a világ minden tájára Berlin központon keresztül – mondta el Mohammed Nasr, Area Manager Eastern Europe.

Forrás: turizmus.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése