Oldalak

2012. február 3., péntek

A Wizz Air a bajba jutott Malév utasok segítségére siet

A Wizz Air, Közép-Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága a mai napon bejelentette, hogy speciális, csökkentett árú jegyeket ajánl fel 14 járatára, azoknak az utasoknak, akik a Malév működésének felfüggesztése miatt nem tudnak Budapestről, illetve Budapestre utazni.
 
Azok az utasok, akik a 2012. február 3. és március 24. közötti időszakra érvényes Malév jeggyel rendelkeznek, mindössze 9900 Ft-os egységáron vásárolhatnak repülőjegyet (egy útra, foglalási díjjal és adókkal) a Wizz Air ügyfélszolgálatán, a +36 1 358 6565-ös telefonszámon. Jegyeket a rendelkezésre álló helyek függvényében tud biztosítani a légitársaság azoknak az utasoknak, akik 2012. február 13-án 24:00 óráig foglalják át jegyüket.
 
Az átfoglalás feltételei: 
 
A telefonközpontot hívó utasnak rendelkeznie kell a már megvásárolt, Malév elektronikus jegy számával ahhoz, hogy átfoglalhassa a jegyét. A repülés napján, az utasfelvételnél pedig be kell mutatnia a kinyomtatott elektronikus Malév jegyet és a Wizz Air kinyomtatott visszaigazolását.
A kedvezményes repülőjegy nem tartalmazza az olyan opcionális szolgáltatások díját, mint a feladott poggyász, az elsőbbségi beszállás, stb. Érdemes a poggyász méretével és súlyával kapcsolatos szabályzatról előzetesen tájékozódni a wizzair.hu oldalon.
 
Alternatív járatok:
Malév Útvonal Malév Reptér kód Wizz Air Útvonal Wizz Air Reptér kód
Budapest – Amszterdam BUD-AMS Budapest – Eindhoven BUD-EIN
Budapest – Stockholm BUD-ARN Budapest – Stockholm Skavsta BUD-NYO
Budapest – Brüsszel BUD-BRU Budapest – Brüsszel Charleroi BUD-CRL
Budapest – Párizs BUD-CDG Budapest – Brüsszel Charleroi BUD-CRL
Budapest – Kolozsvár BUD-CLJ Budapest – Marosvásárhely BUD-TGM
Budapest – Koppenhága/Malmö BUD-CPH Budapest – Malmö BUD-MMX
Budapest – Róma BUD-FCO Budapest – Róma BUD-FCO
Budapest – Frankfurt BUD-FRA Budapest – Frankfurt Hahn BUD-HHN
Budapest – Göteborg BUD-GOT Budapest – Göteborg BUD-GSE
Budapest – Hamburg BUD-HAM Budapest – Dortmund BUD-DTM
Budapest – Helsinki BUD-HEL Budapest – Turku BUD-TKU
Budapest – London BUD-LGW Budapest – London Luton BUD-LTN
Budapest – Madrid BUD-MAD Budapest – Madrid BUD-MAD
Budapest – Milánó BUD-MXP Budapest – Milánó Bergamo BUD-BGY
Budapest – Bukarest BUD-OTP Budapest – Marosvásárhely BUD-TGM
Budapest – Stuttgart BUD-STR Budapest – Frankfurt Hahn BUD-HHN
Budapest – Marosvásárhely BUD-TGM Budapest – Marosvásárhely BUD-TGM
 
“Közép-Kelet Európa legnagyobb diszkont légitársaságaként fontosnak tartjuk, hogy segítsünk azoknak az utasoknak, akik a Malév működésének felfüggesztése miatt kényszerülnek útjukat módosítani. Az elmúlt években többször is kisegítettük a más légitársaságok által hasonló helyzetben hagyott utasokat, és a jövőben is minden segítséget megadunk hasonló helyzetekben. A régióban további növekedéssel számolunk, és célunk, hogy utasainknak továbbra is megbízható, magas szintű szolgáltatást nyújthassunk alacsony árakon” – mondta Abrán György, a Wizz Air kereskedelmi igazgatója.

3 megjegyzés:

  1. Nem értem. Jelölve a honlapon, hogy pl. Frankfurtba kedveznényes jegyárak febr. 19-től, de ha fel akarok iratkozni, akkor azt a rendszer nem engedi. Miért?
    Nyári Gyula e-mail: nyari_gyula@t-online.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos az e-mail címében szereplő alsóvonalat a google nem tudja értelmezni, ezért nem tud jelenleg ezzel a lehetőséggel élni ezzel az e-mail címmel. Facebook oldalunkon mindig közzétesszük a blogbejegyzéseket.

      Törlés
  2. K. Ágnes
    Aziránt érdeklődnék, hogy a Malév jeggyel rendelkezőknek az egy út 9.900 Ft és a visszaút is ennyibe kerül, vagy az már jóval több?

    VálaszTörlés