Oldalak

2011. július 15., péntek

Az Air France Marseille, Európa kulturális fővárosa 2013 hivatalos utaztatója

A kultúra népszerűsítése érdekében Franciaországban és világszerte az Air France egyesíti erőit Marseille Provence 2013 kulturális fővárossal, és az esemény hivatalos légi fuvarozója lesz.

Az együttműködési megállapodást július 11-én, hétfőn írták alá Pierre-Henri Gourgeon, az Air France vezérigazgatója, Jacques Pfister, a Marseille Provence 2013 Egyesület elnöke és Jean-François Chougnet, az Egyesült ügyvezető igazgatójának jelenlétében.
“Marseille és a teljes Provence régió, ami már jelenleg is jelentős idegenforgalmi célpont Európában, számos kulturális eseményt kínál majd egész évben. A francia régiók példaértékű gazdasági szereplőjeként az Air France örömére szolgál, hogy hozzájárulhat ezen esemény közös sikeréhez”, nyilatkozta Pierre-Henri Gourgeon, az Air France vezérigazgatója.
Marseille Provence 2013 nagyon büszke arra, hogy az Air France megkapta a Hivatalos utaztató címet.
„Az Air France kulcsfontosságú partnerünk az Európa kulturális fővárosa esemény sikere érdekében. A Marseille Provence 2013 egyik fő kihívása a turizmus jelentős mértékű és tartós növelése a régióban. Úgy gondolom, hogy partnerünk, aki elkötelezett Marseille és az egész Provence régió nemzetközi elérhetőségének növelése iránt az Európa kulturális főváros 2013 esemény dinamizmusának szimbóluma lehet”, emelte ki Jacques Pfister, a Marseille Provence 2013 elnöke.

Forrás: www.turizmus.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése