Oldalak

2012. április 13., péntek

Már elérhető a Germanwings 2012/2013-as téli menetrendje

A Germanwings már most a következő téli szezonra készül: elérhető a német diszkont légitársaság 2012/2013-as téli menetrendje a www.fapados.hu honlapon. A már megszokott, kedvező árú járatokon kívül a Germanwings három központi repülőteréről, Köln/Bonnból, Stuttgartból és Dortmundból számos új célállomást kínál utasai számára. A Germanwings a téli menetrendben ezen kívül több útvonalon is emeli járatai gyakoriságát.

A 2012/2013-as téli menetrendben a Stuttgartból elérhető új célállomások között megtalálható többek között Bilbao, Bréma, Brüsszel, London-Heathrow, Milánó és Manchester. Ezen kívül a légitársaság megtartja a nyári célállomásaira, a szicíliai Catania-ba és a Palma de Mallorca-ra tartó járatait is.

A diszkont légitársaság Köln/Bonnban lévő bázisrepülőteréről a következő téli szezonban is indít járatokat Olaszország harmadik legnagyobb városába, Nápolyba, továbbá a második legnagyobb szicíliai metropoliszba, Catania-ba. Szintén megmarad a menetrendben a nemrég debütáló Köln/Bonn - London-Heathrow járat is, hasonlóan a marokkói Nadorba és a tunéziai Tunisba tartó járatokhoz.

A Germanwings Dortmundból induló utasai a jövőben egész évben elérhetik Palma de Mallorca-t, amely már a 2012/2013-as téli menetrendben is szerepel.
 
Forrás: turizmus.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése