Oldalak

2011. december 12., hétfő

Rengeteg budapesti járatát törli az easyJet

Sorra tűnnek el a már rég meghirdetett járatok az easyJet budapesti kínálatából, ráadásul sokszor különösebb logikát sem lehet találni a törlésekben.

London esetében még egyértelmű a helyzet: olyan durván törölnek, hogy 2004-es indulásuk óta nem repültek olyan ritkán ide, mint a következő hónapokban. Lényegében a felére vágták a járatok számát januártól március végéig, kedden, csütörtökön és szombaton kivették az összes járatot Gatwickről és Lutonból is. Fura ez, a többi napon pedig repülnek mindkét londoni reptérről.

Berlin esetében januárra kivették az összes járatot hétfőtől szerdáig, a többi maradt. Dortmundba is január esett el, heti kettő járat maradt csak a hétvégén. Genfnél is januárra vágtak csúnyán, februárra kevésbé, Párizs eddig megúszta.
Ilyen irtást még soha nem csináltak a budapesti útvonalakban, sokezer utas kapja mostanság meg, hogy egy hónappal a tervezett indulás előtt törölték a járatát. Ehhez képest a Wizz elmúlt két évben végrehajtott törlése kispálya, írja a weboldal.

Forrás: turizmusonline.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése