Oldalak

2011. augusztus 30., kedd

Megkapta típusengedélyét a Boeing 787 Dreamliner

Hosszú évek munkájának gyümölcsét vehette át a Boeing repülőgépgyártó vállalat képviselete 2011. augusztus 26-án Everettben: ezen a napon ugyanis ünnepélyes keretek között kapták meg az FAA-tól (Federal Aviation Administration) és az EASA-tól (European Aviation Safety Agency) a szükséges engedélyeket, így hamarosan forgalomba állhat a polgári repülést forradalmasító Dreamliner, melynek megépítésében már a kompozit technológia dominál.

A jeles eseményt követően, 2011. szeptember 26-án elsőként a japán All Nippon Airways veheti át a régóta várt 787-est, másnap pedig a gép útnak indul Everettből, és az előzetes tervek szerint szeptember 28-án landol majd Tokióban. Az új Dreamliner elsőként egy speciális charter járattal szállít majd utasokat Tokióból (Narita) Hongkongba, november 1-jétől pedig már napi rendszerességgel közlekedhet Tokió (Haneda) Okoyama és Hirosima között.

Az első nemzetközi járatra sem kell már sokat várni, hiszen 2011 decemberétől heti egyszer már a Dreamliner szállíthatja az utasokat Pekingbe, 2012 januárjától pedig heti háromszor közlekedik majd az ANA 787-ese Frankfurtba. A japán légitársaság összesen 55 darab Dreamlinert rendelt, reményeik szerint az idei költségvetési év végéig 11 példányt szállít le a gyártó.

A Boeing 787-ese többszöri halasztást követően 2009. december 15-én teljesítette szűzfelszállását, az ezt követő repülési tesztprogramban hat Dreamliner vett részt, összesen 4645 repült órát gyűjtöttek össze.

Jetfly.hu

1 megjegyzés:

  1. Szeretnék megosztani egy tanúvallomást arról, hogy a benjamin úr miként segített 2 000 000,00 USD hitelt a marihuána farmprojekt finanszírozásában. Nagyon hálás vagyok, és megígértem, hogy megosztom ezt a legális finanszírozási társaságot mindenkinek, aki üzleti lehetőségeinek bővítését keresi. .a társaság finanszírozó társaság. Bárki, aki pénzügyi támogatást keres, vegye fel velük a kapcsolatot az lfdsloans@outlook.com e-mail címen. Benjamin úr szintén a whatsapp 1-989-394-3740 telefonszámon van, hogy minden jelentkező számára könnyű legyen.

    VálaszTörlés