Oldalak

2011. augusztus 1., hétfő

KLM: à la carte ételválaszték a járatokon

A KLM Amszterdamból induló interkontinentális járatainak utasai ezentúl akár à la carte ételeket is rendelhetnek. A már megszokott KLM ellátás mellett további díj ellenében 2011. szeptember 14-től 4 különöző à la carte étel is választható a légitársaság fedélzetén.
Az à la carte étlapon egészséges és könnyű japán, közkedvelt olasz, gazdag indonéz menüből lehet majd választani, mindezek mellett minden alkalommal egy exkluzív vegetáriánus étel is terítékre kerül. Minden fogás friss és egészséges alapanyagokból készül és áruk 12–15 euró között van. Az utasok maguk döntenek arról, hogy a szokásos fedélzeti ellátmányt, vagy a gourmet fogásnak is beillő új à la carte ételeket választják. A szeptember közepétől elérhető étlapot a légitársaság sikeresen tesztelte az elmúlt év során nyolc Amszerdamból elérhető célállomás felé.
Az utasok már az indulás előtt 90 nappal, de legkésőbb a repülőgép indulása előtt 48 órával igényelhetik az à la carte ételeket. A KLM új szolgáltatása csak turista osztályon és csak az Amszterdamból Torontóba, San Fransiscoba, Tel Avivba és Kairóba közlekedő járatokon elérhető. Jövő héttől az online jegyet vásárlók már a foglalás pillanatától kezdve jelezhetik igényüket az új ételek iránt. A csütörtök óta a már repjeggyel, illetve foglalással rendelkező utasok az interneten, a KLM „Manage my by booking” oldalon is leadhatják rendeléseiket.

Forrás: http://www.turizmusonline.com/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése