Oldalak

2010. szeptember 10., péntek

A fapados állóülés

„Álló ülést” tervezett egy olasz cég. Szerintük az ilyen ülésekből új, olcsóbb osztályt lehet létrehozni.
Az Aviointeriors olasz repülőgépüléseket gyártó cég tervezett és levédetett egy álló ülést, melyre a cég szerint már most erős érdeklődés mutatkozik világszerte.
Dominique Menoud, a cég vezérigazgatója elmondta: a SkyRider nevet kapó ülés meggyőző érv egy légitársaság gazdaságossága és az utaskényelem mellett.
A cég szerint a SkyRider révén olcsóbb tarifákat szabhatnak a SkyRider osztályon, illetve a gépet a teljes engedélyezett kapacitás mértékig megtölthetik.Fapados.hu
Gaetano Perugini az Aviointreiors kutatási és fejlesztési igazgatója szerint a SkyRider utasok egy „dinamikus függőleges helyzet vesznek fel, mely nem csupán kényelmes, hanem nagyon egészséges is.”
A cég tájékoztatott: az ülések elrendezhetők közel 60 centis osztóközzel, vagy kevesebbel úgy, hogy a sorok részben átfedik egymást. Az ülések kialakítása olyan, hogy alattuk a kézipoggyász is bőven elfér. Egy hajtogatható polc tartja a poggyászt anélkül, hogy zavarná az utast – közölte az Aviointeriors.turizmus online

2 megjegyzés:

  1. Ez olyan mint ha a heringeket raknák sorba. Hol van a nagyobbak és a gyerekek helye? Csupán csak a pénz dominál-

    VálaszTörlés
  2. Ez max 30-40 perces utakra alkalmas. Aki utazott màr az eddig is kényelmetlen 2.osztàlyon elképzelheti milyen lehet ez.60 cm osztoköz ha belefér egyàltalàn. Nagyon olcsobbnak kell lennie, hogy legyen rà utas.

    VálaszTörlés