Oldalak

2012. január 13., péntek

Hogyan foglaljunk repülőjegyet akár 40% kedvezménnyel ?

Repülőjegy akár 40% kedvezménnyel? Jól hangzik! De vagy óriási szerencsére vagy egy rendkívüli akcióra van szükségünk. Mivel a szerencse befolyásolása nem az én asztalom (ha valaki tud rá jó megoldást, a blogon várom a kommentekben), most ez utóbbira , az akcióra szeretnék bemutatni egy épp aktuális lehetőséget.

Az akciós árakat valószínűleg nem pont arra az útitervre szabták, amit a karácsonyi bejgli mellett találtunk ki. Viszont ha kedvező áron szeretnénk utazni, akkor olykor föl kell adnunk a tökéletes dátumok elvárását, vagy olykor még ennél többet is.

Az alábbiakban található akció valójában nem is egy, hanem több akció összekombinálása. De miért ne használnánk ki ? Jelenleg van érvényes akciós repülőjegyár Olaszországból és Magyarországról is és „egészen véletlenül” akkor sokkal jobb az ár, ha a kettőt kombináljuk. Így kaphatjuk az alábbi árakat, ha a jegyet január 31-ig megvásároljuk. (Persze amíg vannak helyek…)

És lássuk a példákat:

Ápr.3.-ig
Milánó – New York – Milánó – Budapest             73.200 Ft
Budapest – Milánó – New York – Milánó             84.700 Ft

Ápr.4.-Jún.22. között
Milánó – New York – Milánó – Budapest             89.400 Ft
Budapest – Milánó – New York – Milánó             100.400 Ft

Ha nem New Yorkba utaznál:
Miami 81.500 Ft –tól
Los Angeles 100.800 Ft –tól
Tokió 79.900 Ft -tól

Ha ezzel megvagyunk, már nincs is más dolgunk, mint eljutni Milánóba, vagy onnan Budapestre.

Ha nem tervezünk városnézést Milánóban, mondjuk 1 éjszaka ott töltésével, akkor válasszuk inkább a budapesti indulást, mivel fapadossal csak az Orio al Serio Airportra tudunk Budapestről repülni és onnan át kell jutnunk a Malpensa reptérre, ahonnan ezek a fenti járatok indulnak. Csakhogy a csatlakozási idő szűkös, a csomagokat magunknak kell átvinnünk, ott föladni, újra becheckolni. Manapság nem kizárt az sem, hogy késve indul a járat és ebben az esetben, ha lekéssük a következő jegyünkben szereplő járatot, azért egyik légitársaság sem vállalja a felelősséget. Szóval sokat kockáztatni nem érdemes.

USA-ból Milánóba viszont többnyire reggel érkeznek a gépek, így ha nem is fapadossal, de Alitáliával vagy Malévval is találunk kedvező repülőjegy árat (jelenleg kb. 23.000 Ft / jegy) és még repülőteret sem kell váltanunk, amivel pénzt igen, időt viszont nem fogunk spórolni.

Ha mégis reptérváltásra adjuk a fejünket, akkor íme egy kis infó: http://www.orioshuttle.com/_eng/

Ha nincs kedved ennyit bogarászni, keress meg, segítek.
Jó böngészést ! Jó utat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése