Oldalak

2011. május 18., szerda

Seychelles: Vajon itt fogan meg a királyi utód ?


Hivatalos információk szerint Kate és William, a Cambridge-i Herceg és Hercegné, felfedték nászútjuk helyszínének titkát! Az álompár két héten keresztül élvezi mézesheteit az Indiai-óceánon, a festői Seychelle- szigetek egyikén, és ahogy a britt újságírók remélik, az utód is itt fog megfoganni.


Az STB (Seychelle´s Tourism Board) megerősítette, hogy a friss házasok május10-én - helyi idő szerint 7:20-kor, a nemzetközi Mahe reptérre történő érkezést követően - vonultak vissza egy lakatlan luxus-szigetre.  Mivel Kate és William nászútja szigorúan titkos volt, ezért számtalan spekuláció látott napvilágot.

Az egyik tipp az volt, hogy a Desroches szigeten töltik, ahol már korábban, 2007-ben nyaraltak. További lehetőségként felmerült még Denis Private Island, Round Island, vagy Cousine Island, hogy csak párat említsünk.

Teljesen mindegy, hogy a Seyschelle szigetek közül melyiket választották- jó társaságba kerültek ezzel bele: Brad Pitt, Paul McCartney vagy Liz Hurley is töltötte mézesheteit… és már el is váltak…
Reméljük, ez nem  egy rossz jel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése