Oldalak

2011. május 17., kedd

First Class menü felszállás nélkül

Csirke vagy marha? Az interkontinentális járatok turista osztályán még mindig elhangzik a kérdés. Ha legközelebb Angliában, Couventryben jársz, egyszer próbáld ki a first class osztály ételeit anélkül, hogy az első osztályért fizetned kelljen. Mindehhez még a levegőbe sem kell emelkedned. A „DC-6-DINER” étterem ugyanis ezt az élményt nyújtja, az éttermet ugyanis egy használaton kívüli repülőgép fedélzetén találod.

A repülőgép, amely 50 éves, kezdetben az Atlanti - óceánon át szállított utasokat, majd később teherszállítóként használták. 3 éve helyezték használaton kívül, azóta egy páratlan Fist Class élményt nyújt a Coventry repülőtér „Airbase Exhibition” részeként.

A „felhők feletti” éttermi élmény a lehető legeredetibb: a repülő pilótaülését eredeti formájában megtartották, ezt meg is lehet nézni, a 40 ülés fölötti gombok segítségével hívhatjuk a személyzetet. Egy bár - ahol lazíthatsz - teszi teljessé a repülő hangulatot.

A felszolgált ételek – természetesen a témához kapcsolódva – a régi katonai repülőkről kapták nevüket. Igen kedvelt a vendégek, helyesebben az „utasok” körében például a Bomber T-Bone Steak vagy pedig a Meteor filé.

Készen állsz a felszállásra? Jó étvágyat kívánunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése