Oldalak

2010. június 25., péntek

Módosítási szabályok

A módosítások nem eszközölhetők on-line módon az Interneten keresztül vagy e-mail-ben.Ha on-line módon közvetlenül foglalta le járatát, akkor a visszaigazoló e-mailen találja meg a módosításra vonatkozó szabályokat. A légitársaságok különböző módon kezelik azokat.Amennyiben már lefoglalt repülőjegyén változtatni szeretne, és mód is van rá,akkor ez mindig költségekkel jár.A légitársaságok külön díjat számítanak fel az utas nevének megváltoztatásakor. Amennyiben az utazás dátumát szeretné módosítani, a módosítási díjon felül ki kell fizetni az eredetileg lefoglalt jegyár, illetve az aktuális jegyár közötti árkülönbséget is.
Természetesen mind a névmódosítás, mind az időpont módosítás csak akkor lehetséges, amennyiben a légitársaság szabályzata ezt engedélyezi. De az erre szolgáló információkat megtalálja az online foglalás visszaigazoló e-mailjében.Egyes légitársaságok engedélyezik az úticél módosítását is. Ebben az esetben is igaz, hogy a módosítási díjon felül ki kell fizetni az eredetileg lefoglalt jegyár, illetve az aktuális jegyár közötti különbséget is.
Általánosságban elmondható, hogy a változtatások költségesek,ezért csak abban az esetben ajánlott módosítani a repülőjegyet,ha ez feltétlenül szükséges.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése