Oldalak

2012. november 28., szerda

Hogy kerül a karácsonyi zokni a repülőtérre?

Tegnaptól különleges karácsonyi hangulat költözött be a Budapest Airport 2. Termináljára: a SkyCourtban fantasztikusan csinos, piros ruhás hostessek fogadják a járatokhoz induló utasokat és tájékoztatják őket a karácsonyi időszakban elérhető kedvezményes vásárlási- és étkezési lehetőségekről. Rövidesen egyébként a Mikulás is megérkezik a repülőtérre, ő természetesen Finnországból jön az idén már a Finnair járatával.
Egyre jobban hódít a karácsonyi zokni az ajándékozásban és egyre jobban megkedvelhetik a budapesti repülőtér utasai is. A Budapest Airport ma elstartolt karácsonyi kereskedelmi- és vendéglátási promóciójában karácsonyi zokni formájú kuponfüzet tájékoztatja az utasokat mindazokról a kedvezményekről, amelyeket akár a repülőtéri vásárlásnál, akár az éttermekben lehet beváltani. Az akció lényege, hogy aki legalább két repülőtéri üzlet vagy étterem számláját bemutatja a hatalmas, piros karácsonyi zokni formájú pultban a SkyCourt kellős közepén, az ajándékot kap az ott álló hostesstől.

Az akció nem titkolt célja, hogy segítse az utasokat a karácsonyi ajándékok beszerzésében az elutazás előtt, és hogy fellendítse a sokféle étterem, gyorsbüfé vagy szendvicsbár forgalmát. A karácsonyi ajándék-ötletek kínálatában megtalálható a különleges minőségű magyar tokaji aszú esszencia, amelyet alighanem a karácsonyi vacsora végén lesz igazán érdemes kibontani. A karácsonyi édességektől kezdve a hölgyeknek szánt illatszereken át egészen a digitális fényképezőgépekig a repülőtér valamennyi nagy kereskedelmi partnere részt vesz a közös akcióban.

Forrás: turizmusonline.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése