Oldalak

2010. december 8., szerda

Csak férfiakat szállítunk!

Nem rég indult ez a kampány ami a férfi repülni vágyókat célozza meg. Az árakról még nincs hír, de szerintem ezek a szolgáltatások teljes mértékben megérik az árukat. Azt biztosan tudni, hogy Budapestről ebben a szezonban még nem indul, de a tárgyalások folynak.
Igazán nagy konkurenciát fog jelenteni a WizzAirnek, és a Ryanairnek.
Képzelj el egy olyan légitársaságot, ahol tágasak az ülések, ahol minden utaskísérő lány  kivétel nélkül csinos és a lehető legrövidebb kosztümöt hordja! Hogy a lányok feladata az utas kényeztetése lenne? Igen, ez is lehet munkaköri lehetőség: rendelhetsz tőlük szexi táncot, párnacsatát, s ugyebár ezt nem is részletezném tovább, mert ki kellene rakni a 18-as karikát. De van ilyen légitársaság? Te milyen extra szolgáltatásnak örülnél a repülőn? Vagy már a pontos érkezést is értékelnéd?
Egy videó, ami összefoglalja a férfiközpontú légitársaság szolgáltatásait!
Repülőjegy keresés a világ összes légitársaságára itt  Katt ide!

Mondanom sem kell, ilyen légitársaság természetesen nincs, ám a testi élvezetek repülőgépeken való intézményesítése már több marketing-szakembert is megihletett, nem kizárólag az Axe kreatív ügynökségét. Ha jók az információim, akkor a reklám Ausztráliában készült.
Nem is volt olyan régen, amikor a Ryanair dobta be a köztudatba, hogy korábbi elképzeléseikkel elentétben ők is bevezetik a business osztályt, ahol az utasokat válogatott módon kényeztetik majd - öv alatt, mondani sem kell. Ahogy a többi O'Leary felvetésről, erről is kiderült: semmi másra nem volt jó, mint hogy a fapadost ott tartsa a köztudatban, a repülőn azonban maradt - és marad is - a megszokott, igencsak puritán szolgáltatás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése