Oldalak

2010. november 30., kedd

Népszerű a jegyre váltható ajándékutalvány

Ebben az évben ismét az elektronikai cikkek vezetik az olaszoknál ajándéklistát: a 400-500 euróért kapható smart phone-ok iránt nagy az érdeklődés. Fényképezőgépet, netbook-ot, zsebkamerát, nyomtatót és gprs navigátort is sokan ajándékoznak, annak ellenére, hogy a legmodernebb mobiltelefonok már szinte mindent helyettesíthetnek.
A hagyományos ajándékok is változatlanul népszerűek, illatszerekre, különleges élelmiszerekre, italokra is sokat költenek karácsony előtt az olaszok. A fiatalok gyakran bizsukat, divatos kiegészítőket, sapkát, sálat, övet vesznek egymásnak.
Az egyik üzletben a hoszteszek egy vagy két személyre szóló, több helyen is beváltható wellnes hétvégét kínáltak a napokban. Szinte minden bevásárlóközpont kínál vásárlási utalványokat, amelyeknek mindig nagy a sikere azok körében, akik nem tudják eldönteni, mivel is lepjék meg családtagjaikat, barátaikat. Népszerű a fapados légitársaságok utazási utalványa és az internetes jegyeladással foglalkozó cégek ajándékutalványa, amelyen koncert- vagy színházjegyet lehet vásárolni.
forrás: kisalföld

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése