Oldalak

2010. október 21., csütörtök

Itt a FÉRFI válasz!

Csatoljuk be! Ezúttal férfiak ropják a fapados járaton



Férfiakra cserélte a személyzeti tánckart az a fülöp-szigeteki légitársaság, amely hatalmas sikert aratott a biztonsági előadást táncolva tartó légi kisasszonyaival.
Fanyalgók is akadtak azonban, akik szerint a produkció megalázó a női nemre. A légitársaság így aztán pénteken legényeket táncoltatott, ugyanúgy hármat, de más zenére. A női trió Lady Gaga popsztár Just Dance - Egyszerűen csak táncolj! - című slágerére alapozva mutogatta ritmusra mozogva a biztonsági mellényeket, az oxigénmaszkokat, fújta meg vészsípjait, és megpördülve, széttárt karral mutatott a vészkijáratokra.
A legények a Men Without Hats (Férfiak kalap nélkül) nevű új-hullámos zenekarnak a produkcióhoz tökéletesen passzoló, Safety Dance (Biztonsági tánc) című számára tartották biztonsági előadásukat.
A női produkciót felvette egy utas videóra és feltöltötte a YouTube internetes videomegosztó honlapra. Itt megnézhető!>>> Péntekig már 7 millióan voltak rá kíváncsiak, ami hatalmas siker.
A zene miatt egyébként nemigen hallani a szóbeli eligazítást, de az utasok még a felszállás előtt átesnek egy "normális" biztonsági okításon, a táncrevüs ráadásváltozat csak később következik, a levegőben.
A manilai központú fapados légitársaság nem először szolgál rendhagyó úti programmal, rendezett már énekversenyt is utasainak.forrás:nol

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése