Az idén az Alitalia ismét díjat nyert a “Best Airline Cuisine – A Legjobb Fedélzeti Konyha” megmérettetésen, mint a világ legjobb minőségű fedélzeti ételét kínáló légitársaság.
A díjat az amerikai Global Traveler magazin ítélte oda, aki már 8 éve végez felméréseket az idegenforgalmi szakma szolgáltatásainak minőségével kapcsolatosan: Több, mint 36000 törzsutas vett részt a “GT Tested Reader Survey Awards 2011” felmérésben. Ez a felmérés díjazta az Alitalia fedélzeti szolgáltatásainak megújítására tett törekvéseit, melyet a kiváló olasz gasztronómia legjavát képviselő megnövekedett borválaszték, a legkiválóbb ételkínálat és a legelismertebb olasz tervezők által megálmodott kiegészítők fémjelzik.
A Magnifica osztályon felszolgált menüket az olasz régiók hagyományai ihletik, összeállításukban az „International School of Italian Cuisine” vezetője Gualtiero Marchesi segít, a legmegfelelőbb és a menühöz leginkább illő borok kiválasztását az Olasz Sommelier Társaság felügyeli.
Forrás: turizmusonline.hu
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése